Matfestivalen 2011!

Estrapade spelade kl 4 på matfestivalen den 26 augusti. Var ju såklart tvungen att gå dit och titta! Riktigt bra framträdande, älskade Jespers och Marcus byxer och Robins tröja! Svart med deras logga i vitt. Tyvärr var Jacob Sjuk och kunde inte vara med, och gulliga som de är så hållde de en tyst minut för honom. Marcus hade tydligen vart sjuk innan, men tur att han blev bättre till matfestivalen! Lite synd att det var så lite publik klanske, men men.. Synd att man inte hade kamera och kunde ta bilder på dem annars..

Måste annars säga att jag älskar deras cover: Set fire to the rain! Är helt fäst vid den låten nu för tiden. De har gjort den sjukt bra!

Ny cover!

Det har varit väldigt, oerhört, extremt dålig uppdatering här dom senaste... månaderna. Vi hoppas på att det blir ändring på det nu!

I söndags, eller om det var måndags, la Estrapade ut en cover av låten "Set Fire To The Rain" av Adele på youtube och deras hemsida! Personligen tycker jag att den är bättre än originalet och jag har repeatat den hela dagen.

In och lyssna med er om ni inte har gjort det och dela den på facebook, twitter och alla tänkbara ställen ni kommer på!

Ni kan lyssna på låten på hemsidan här men den finns också på youtube....



Grattis till Robin i efterskott också! Hoppas du fick en trevlig födelsedag!

RSS 2.0